BOWT

Waarom

Ben je er nog niet van overtuigd waarom je voor BOWT moet kiezen? Wij leggen je uit wat de BOWT-zekerheden voor jou betekenen. Er is namelijk niets vervelender dan wanneer er achteraf blijkt dat er een probleem of mankement is met een net aangeschaft product. Je wilt nergens naar hoeven omkijken en gewoon genieten, erop vertrouwen dat BOWT alles juist heeft geregeld. Kwaliteit, service en dienstverlening is sommige bedrijven soms ver te zoeken, terwijl je dit natuurlijk wel verwacht. En terecht! Daarom hebben wij acht zekerheden opgesteld om ervoor te zorgen dat jij een garantie hebt op zorgeloos watersport plezier.

1

Gecontroleerd

Op 80-punten

Elk vaartuig wordt middels een 80-punten checklist uitgebreid geïnspecteerd door een van onze mensen op zowel cosmetisch als technisch gebied. 

Dankzij deze checklist kunnen wij de kwaliteit op onze aangeboden vaartuigen waarborgen én krijgt u als klant een eerlijk beeld van de staat. Deze 80-punten checklist is op de detailpagina van elk voertuig te vinden en kunt u als klant beoordelen. Hierin zijn we geheel transparant.

1
2

Preventief uitgevoerde

Servicebeurt

Nadat het vaartuig door ons is geïnspecteerd, wordt het in de werkplaats voorzien het benodigde onderhoud en eventuele reparaties. 

Dankzij de 80-punten checklist weten we de staat van het vaartuig en komen eventuele aandachtspunten naar boven. Deze punten worden door ons verholpen zodat u hier de komende tijd geen omkijken naar heeft en zorgeloos kan genieten.

2
3

Compleet vaarklaar

Opgeleverd

Een vaartuig dient aan een aantal (wettelijke) eisen te voldoen om de veiligheid van u en anderen te garanderen. Daarnaast zijn er een aantal zaken die behoren tot de essentiële uitrusting. 

Wij denken met u mee en nemen dit voor uw gemak geheel uit handen. BOWT zorgt ervoor dat het vaartuig aan alle eisen van het moment voldoet én dat alle zaken aan boord zijn om probleemloos een dag op het water door te brengen.

3
4

Nette staat en

Heldere historie

Wij leveren onze producten met een bepaalde standaard. Daarmee kunt u er vanuit gaan dat onze producten in een nette staat zijn en dat de bijbehorende documentatie hierbij aanwezig is. U kunt op ons vertrouwen.

Er wordt altijd gepoogd om zoveel mogelijk documentatie bij u aan te leveren, denk aan handleidingen, onderhoudsgegevens, historie, het verhaal. Ook deze informatie is terug te vinden op de detailpagina van elk voertuig en kunt u als klant zelf beoordelen.

4
5

Persoonlijke assistentie

Bij al uw vragen

Na de koop stopt het bij ons niet, wij zijn er om u te assisteren bij al uw vragen en onduidelijkheden. Een (klein) technisch probleem, of op zoek naar advies? Wij helpen u snel verder.

Elk moment van de dag zijn wij te bereiken via audio- of videobellen om u bij te staan met (technische) hulp. Niets vervelender dan tegen onduidelijkheden aanlopen terwijl dat nou net niet uitkomt. BOWT draagt zorg dat uw vraagteken wordt opgelost.

5
6

One-stop-shopping:

Alles in huis

U heeft een aanspreekpunt en dat zijn wij. Hierdoor kunt u met minimale inzet, maximaal genieten. Heeft u speciale wensen, laat het ons weten! Niets is ons te gek.

Gaat u voor personalisatie en wilt u uw vaartuig een ander uiterlijk geven? Wenst u bepaalde accessoires welke zo 1, 2, 3 niet overal verkrijgbaar zijn? Wij nemen uw wensen pro-actief uit handen en zorgen dat het geregeld wordt. Ook als we zelf de expertise niet hebben.

6
7

Afgeleverd door heel

Nederland

Heeft u geen trekhaak, of komt het voor u beter uit dat we uw nieuwe vaartuig bij huis afleveren? Geen probleem, wij komen gewoon naar u toe, waar u ook wilt. 

Hoewel afreizen naar het hoge Noorden u niet zal afvallen, begrijpen we dat het soms wel wat tijd in beslag kan nemen. Zoals u inmiddels weet, doen wij alles voor het gemak van de klant. Daarom leveren wij op elke locatie door heel Nederland, thuis of op het werk.

7
8

Zes maanden

Vaargarantie

Wij staan achter onze producten, daarom leveren wij gegarandeerd watersport plezier met minimaal zes maanden vaargarantie. Mocht er een probleem ontstaan, lossen we die gewoon op. 

U wilt maar een ding en dat is gewoon genieten van het water. Een probleem kan helaas altijd ontstaan en vaak op de verkeerde momenten. Daarom is het fijn om te weten dat wij er zijn om die problemen op een correcte en vlotte manier op te lossen.

8

Overtuigd? Bekijk onze bowten

Hebben we je weten te overtuigen? Met de knop hieronder bekijk je direct onze huidige voorraad bowten. Staat er niet iets voor je tussen en ben je opzoek naar iets specifieks? Laat een zoekopdracht voor ons achter.

(085) 009 20 40

Elke dag, van 8 tot 22 uur

(06) 47 47 78 79

Stuur een Whatsapp

BOWT

© 2022. Alle rechten voorbehouden