BOWT

Trailers

U bent op zoek naar een degelijke trailer voor uw boot of waterscooter. Bij BOWT hebben wij daar de juiste oplossing voor: een trailer van Lorries. Slimme innovaties, solide gebouwd én gebruik makend van goede materialen en bekende onderdelen als die van Knott.

Een Lorries trailer zorgt voor optimaal gemak en de beste bescherming voor uw boot of waterscooter. De trailers zijn standaard voorzien van waterdichte LED-verlichting en het unieke LIGHT UP-systeem (kantelen van de achterlichten). Daarnaast zijn alle boot trailers voorzien van zachte kunststof wielen, welke zorgen voor meer stabiliteit en geen sporen achterlaten. Het centreer systeem zorgt ervoor dat de boot keer op keer perfect op de trailer wordt getrokken. 

750

Lorries

JET SKI 750 S

Een kwalitatieve trailer, met veel gebruiksgemak en slimme innovaties. Deze ongeremde waterscooter trailer is voorzien van slides, dit zorgt voor meer stabiliteit tijdens het vervoeren. 

De trailer heeft een max. toegestane massa van 750 kg en kan daarmee een jet ski, waterscooter of zelfs kleine boot tot 606 kg, 3.70 m. lang en 1.60 m. breed veilig vervoeren. Standaard voorzien van waterdichte LED-verlichting en 13″ stalen velgen. Tevens verkrijgbaar met een zwart afgelakt frame en 13″ lichtmetalen velgen. Klik hier voor meer informatie.

4.76

Lengte (m)

1.57

Breedte (m)

750

Gewicht (kg)

Lorries

JET SKI 750 R

Exact dezelfde waterscooter trailer als hierboven omschreven, echter dan met rollen in plaats van slides. Het zorgt voor meer gemak én vermindert de kans op krassen.

De rollen zorgen ervoor dat uw waterscooter gemakkelijk en zonder al te veel inspanning perfect gecentreerd op de trailer komt te liggen. Standaard voorzien van waterdichte LED-verlichting en 13″ stalen velgen. Tevens verkrijgbaar met een zwart afgelakt frame en 13″ lichtmetalen velgen. Klik hier voor meer informatie.

4.76

Lengte (m)

1.57

Breedte (m)

750

Gewicht (kg)

750
750

Lorries

BOAT 750

Deze ongeremde trailer, voorzien van zachte rollers, kan boten vervoeren tot ruim 5 meter en een gewicht van 557 kg. Daarmee kan deze trailer gewoon over de weg met de witte kentekenplaat van uw auto en heeft u geen extra rijbewijs nodig.

Lorries maakt gebruik van zachte kunststof rollen, waarmee de kans op beschadigingen wordt afgenomen, ze laten geen strepen of krassen achter. Standaard voorzien van waterdichte LED-verlichting en 13″ stalen velgen. Tevens verkrijgbaar met een zwart afgelakt frame en 13″ lichtmetalen velgen. Klik hier voor meer informatie.

5.89

Lengte (m)

1.57

Breedte (m)

750

Gewicht (kg)

Lorries

BOAT 1.300

Op zoek naar een solide gebouwde trailer, welke uw boot veilig vervoert met geen enkel risico op beschadigingen? Dat is deze Lorries trailer. Geschikt voor vaartuigen tot zo’n zeven meter en een gewicht van bijna 900 kg.

Voorzien van brede, zachte, kunststof wielen welke de kans op beschadigingen doen afnemen en dankzij de brede diameter meer draagvlak bieden. Daarnaast uitgerust met een centreersysteem, zodat uw boot perfect op de trailer wordt gelierd. Ook leverbaar met een zwart gelakt frame en 14″ lichtmetalen wielen. Klik hier voor meer informatie.

7.00

Lengte (m)

2.32

Breedte (m)

1300

Gewicht (kg)

1300
1500

Lorries

BOAT 1.500

Dezelfde trailer als hierboven omschreven, maar dan met een zwaarder type as. Hiermee stijgt het draagvermogen naar zo’n 1.100 kg. Voor de rest is deze trailer exact hetzelfde opgebouwd als de 1.300.

Verder is deze Lorries trailer voorzien van waterdichte LED-verlichting. De ouderwetse verlichtingsbalk is verleden tijd, want er wordt gebruik gemaakt van het LIGHT-UP systeem, hiermee kunnen de achterlichten simpel en snel weggedraaid worden. Ook leverbaar met een zwart gelakt frame en 14″ lichtmetalen wielen. Klik hier voor meer informatie.

7.00

Lengte (m)

2.32

Breedte (m)

1500

Gewicht (kg)

Lorries

BOAT 1.800

Ook de 1.800 kg trailer is hetzelfde als de 1.500 en 1.300, hier wordt wederom gebruik gemaakt van een verzwaarde Knott as. Het draagvermogen stijgt naar zo’n 1.400 kg. De trailer wordt geleverd met een eigen kenteken. 

Naast de waterdichte verlichting, is tevens de as van de trailer waterdicht. Een extra naafafdichting beschermt de lagers tegen water. Er kan dus zonder problemen zo het water ingereden worden, het biedt optimaal gemak. Verder voorzien van een 13-polige stekker, opstappen aan weerszijden en  doorspoel aansluiting voor de remtrommels. Ook leverbaar met een zwart gelakt frame en 14″ lichtmetalen wielen. Klik hier voor meer informatie.

7.00

Lengte (m)

2.32

Breedte (m)

1800

Gewicht (kg)

1800

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Interesse?

BOWT

© 2022. Alle rechten voorbehouden

Bedankt voor uw interesse! Waarmee kunnen we u verder helpen?

Bedankt voor uw interesse! Wanneer kunnen we u het beste bereiken?

Bedankt voor uw interesse! Wanneer kunnen we u het beste bereiken?

Bedankt voor uw interesse! Wanneer schikt het u?

Ook op avonden en in het weekend bent u van harte welkom. Nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen, zullen wij deze naar u bevestigen.