BOWT

Service

Is uw buitenboordmotor aan onderhoud toe? Dient de supercharger van uw waterscooter gereviseerd te worden? Heeft uw polyester romp schade opgelopen? Elk vraagstuk op het gebied van service neemt BOWT u graag uit handen.

Onderhoud, reparatie, schadeherstel, winterstalling, transport, poetsen, bestickering, elk vraagstuk lossen wij met veel plezier voor u op. Ook wanneer wij zelf de kennis of ervaring niet in huis hebben, zorgen wij voor een goede afwikkeling.

Heeft u een (speciale) vraag, neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Of kom langs in onze showroom in Burgum. 

R

Voor zowel binnen- en buitenboordmotor, als voor waterscooter voeren wij onderhoud en reparatie werkzaamheden uit. Hierbij zijn we gespecialiseerd in Sea-Doo

Bij een waterscooter zijn veel voorkomende reparaties het vervangen van de wear ring, het plaatsen van een nieuwe impeller, vervangen van de carbon seal, revisie van de supercharger. Allemaal zaken die van invloed zijn op de prestaties. 

R
U

Hoort u onverwachts een piep en/of begint er een lampje te branden op het dashboard? Grote kans dat er een storing is ontstaan. Wij hebben originele Sea-Doo apparatuur om het probleem uit te lezen.

Een storing ontstaat zomaar, het kan zijn dat het weinig voorstelt, maar ook het tegenovergestelde! Door uw Sea-Doo uit te lezen, komt er naar voren waar het probleem zich bevindt. Hierna kunnen we verder diagnose stellen om tot de juiste oplossing te komen.

U
A

Accessoires en

Op zoek naar originele onderdelen voor uw buitenboordmotor of waterscooter? Ook daarin helpen we u graag verder. Hebben we het zelf niet op voorraad, dan kan het snel in huis zijn.

Ook zijn bij ons originele Sea-Doo accessoires verkrijgbaar. Denk hierbij aan transporthoezen, LinQ-accessoires zoals een brandstoftank of koelbox, audiosytemen, stootkussens, zwemtrappen en ga zo maar door. Op zoek naar iets specifieks? Neem gerust contact op.

A
S

Een sleutel kwijt, de huidige sleutel defect of  gewoon makkelijk om een extra sleutel te hebben? Wij kunnen sleutels leveren en inleren voor alle Sea-Doo 4-TEC modellen. 

Door met originele Sea-Doo apparatuur te werken, kunnen we binnen no-time sleutels programmeren, zowel ‘normal-‘ als ‘learning keys’. Ook is het mogelijk om normale sleutels te veranderen in ‘learning keys’. Sleutels voor twee-takt modellen zijn helaas niet meer te programmeren. 

S
W

Gereed maken

Voor de winter

De meeste van ons laten de boot of waterscooter in de winter even voor wat het is. Wanneer een vaartuig een langere periode niet gebruikt wordt, is het belangrijk om deze op de juiste manier weg te zetten.

Aan het einde van het seizoen wordt het winterklaar maken vaak gecombineerd met de jaarlijkse onderhoudsbeurt. Hierbij worden onder andere inwendige motordelen beschermt, de brandstof in het systeem geconserveerd en het koelsysteem gespoeld en gevuld met antivries.

W

Direct een afspraak inplannen?

Hieronder kunt u een moment inplannen om uw vaartuig bij ons langs te brengen. Van te voren liever toch nog het een en ander doorspreken? Neem gerust contact op.

(085) 009 20 40

Elke dag, van 8 tot 22 uur

(06) 47 47 78 79

Stuur een Whatsapp

BOWT

© 2022. Alle rechten voorbehouden

Bedankt voor uw interesse! Wanneer schikt het u?

Vertel ons wanneer het u schikt om uw vaartuig bij ons te brengen. Wij zullen uw aanvraag altijd bevestigen. Vul hieronder de benodigde informatie in.