BOWT

Welkom bij BOWT!

De specialist op het gebied van watersport plezier. Of u nu opzoek bent naar een sloep waar met het hele gezin mee wordt genoten, of een waterscooter die met 120 km/u over het water vliegt, wij hebben het allemaal. We proberen een breed assortiment van mooie vaartuigen aan te bieden met daarnaast ook bijbehorende accessoires zoals trailers, motoren, onderdelen, zwemvesten, funtubes, waterski’s, en ga zo maar door. Daarnaast bieden we services zoals onderhoud, reparatie, personalisatie en gewoon goed advies.  

Ons doel is om uw tijd op het water nog leuker te maken. Dit doen we niet alleen door mooie producten te leveren, maar vooral door de service die we bieden. Wij gaan tot het uiterste om u blij te maken, en dat voor, tijdens en na de aankoop. Waarbij we doen wat we zeggen en onze beloftes waar maken. Speciale wensen? Wij regelen het, ook als we zelf iets niet kunnen. U wilt zorgeloos genieten zonder al te veel moeite. Daarom hebben wij acht unieke zekerheden opgesteld om ervoor te zorgen dat u een garantie heeft op zorgeloos watersport plezier, lees er hier meer over.

Ons team staat klaar wanneer u dat uitkomt, dus ook op avond en in het weekend. Dit alles met het gemak voor u als klant. Kennis maken? Wij nodigen u van harte uit in onze showroom in Burgum. We delen graag onze liefde voor watersport met u, tot snel!

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Interesse?

BOWT

© 2023. Alle rechten voorbehouden

Bedankt voor uw interesse! Wanneer kunnen we u het beste bereiken?

Bedankt voor uw interesse! Wanneer kunnen we u het beste bereiken?

Bedankt voor uw interesse! Wanneer schikt het u?

Ook op avonden en in het weekend bent u van harte welkom. Nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen, zullen wij deze naar u bevestigen.