BOWT

Motoren

Motoren

Op zoek naar de juiste buitenboordmotor voor uw boot? Ook daarin kunnen wij u van het juiste advies voorzien! Wij zijn leverancier van Honda, Suzuki, Tohatsu en Yamaha.

Rubberboot, sloep, zeilboot, visboot, speedboot, elk type boot heeft een ander type motor nodig. Zo verschillen motoren in het vermogen wat ze leveren, maar ook in de staartlengte. Deze is afhankelijk van de hoogte van de spiegel van uw boot. 

Daarnaast zijn er verschillende opties beschikbaar, hand- of elektrisch gestart, knuppelbesturing of afstandsbediening, wel of geen power trim. Is het voor u niet helemaal duidelijk welke motor geschikt is voor u? Neem gerust contact met ons op.

Y

Yamaha

Een bekende naam binnen de marine wereld is Yamaha. Het merk biedt een enorm scala aan motoren, van 2.5 pk tot maar liefst 425 pk. Sinds kort worden er ook elektrische modellen aangeboden.

De nieuwste generatie buitenboordmotoren zijn licht, robuust, betrouwbaar maar bovenal schoon. De technische ontwikkelingen zorgen voor zuinige viertakt motoren. Makkelijk te starten, soepel aanspreekbaar vermogen, lage onderhoudskosten en waardevast. 

Y
S

Suzuki

Een buitenboordmotor van Suzuki zorgt voor een plezierige boottocht. Het merk staat voor gebruiksgemak, kwaliteit en zuinigheid, en dat al meer dan 100 jaar.  

Met motoren tussen 2.5 en 350 pk heeft Suzuki altijd een die op jouw wensen aansluit. Innovatieve systemen staan paraat om de maximale prestaties uit de motor te halen. Snelle acceleratie, krachtig koppel, aangenaam motorgeluid, soepel schakelen en uitstekende brandstofefficiency is waar het merk voor staat.

S
H

Honda

Honda was in 1964 de eerste die een viertakt motor op de markt bracht en sindsdien hebben ze niet stil gezeten. Meer prestatie, betere brandstofbezuiniging en meer controle

Het assortiment van Honda bestaat uit motoren van 2.3 tot 250 pk, die allen uitmuntende prestaties, efficiëntie en betrouwbaarheid leveren. Van rubberboot tot speedboot, er is altijd een Honda motor voor jouw type boot. En allen voorzien van een gemakkelijke start, geruisloze werking en lagere emissies.

H
T

Tohatsu

Met standaard vijf jaar garantie op een buitenboordmotor, staat Tohatsu zeker achter zijn betrouwbaarheid. Simpel, gemakkelijk en kwaliteit zijn de kernwoorden van het bedrijf. 

Of het nu gaat om de 2.5 pk óf de 250 pk buitenboordmotor van Tohatsu, elke motor wordt geleverd met de ultieme vaarervaring. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk en van uitstekende kwaliteit. Er wordt gestreefd naar niets minder dan het allerbeste. 

T

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Interesse?

BOWT

© 2023. Alle rechten voorbehouden

Bedankt voor uw interesse! Wanneer kunnen we u het beste bereiken?

Bedankt voor uw interesse! Wanneer kunnen we u het beste bereiken?

Bedankt voor uw interesse! Wanneer schikt het u?

Ook op avonden en in het weekend bent u van harte welkom. Nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen, zullen wij deze naar u bevestigen.