BOWT

Accessoires

De tijd op het water nog leuker maken doe je met de juiste accessoires! Of het gaat om accessoires voor je boot, accessoires voor je Sea-Doo waterscooter of watersportartikelen van het merk Jobe, wij hebben het.

Jobe is niet voor niets wereldwijde marktleider op het gebied van watersportartikelen als zwemvesten, funtubes, waterski’s en wakeboards. Kwalitatieve producten, welke door de flitsende kleurstelling direct opvallen en aansluiten bij zowel jong als oud. BOWT heeft een ruime voorraad Jobe producten, kom gerust langs.

We leveren ook al jouw originele Sea-Doo accessoires! Het is de perfecte manier om jouw waterscooter uit te breiden en te personaliseren met de mooiste accessoires, denk hierbij bijvoorbeeld aan een audiosysteem, brandstoftank, koelbox, zwemtrap of zelfs navigatie.

S

Sea-Doo

Accessoires

Er zijn talloze manieren om het plezier met je Sea-Doo waterscooter uit te breiden, te personaliseren, onderhouden en beschermen. Met originele accessoires weet je dat je altijd goed zit.

Het assortiment groeit met de dag. Van Spark tot RXT, voor elke waterscooter zijn er verschillende specifieke accessoires. Daarnaast zijn er de LinQ-accessoires, deze zijn toepasbaar op alle modellen die dit systeem ondersteunen. Het maakt mogelijk om verschillende accessoires te stapelen en zo meer mee te nemen.

S
Z

Jobe

Zwemvesten

Zwemvesten heb je in vele soorten en maten, gelukkig heeft Jobe voor iedereen het perfecte vest. Zo heb je traditionele vesten van nylon, maar ook zachte en comfortabele neopreen vesten. 

Het belangrijkste bij het uitkiezen van een zwemvest is hetgeen waar je hem voor gaat gebruiken. Bij waterskiën en wakeboarden is een comfortabel en flexibel zwemvest vaak meer van belang dan wanneer je op een fun tube ligt. Hoe meer panelen foam een zwemvest heeft, hoe comfortabeler, flexibeler en meer bewegingsvrijheid je hebt.

Z
F

Jobe

Funtubes

Donuts, bananen, sofa’s, deck tubes, Jobe heeft ze allemaal. Jobe verkoopt funtubes van 1 persoons, tot wel 4 en zelfs 5 personen en meer. Voor kids, of voor degene waarbij extreem niet goed genoeg is. 

Het hangt er maar net van af welke stijl en welke vorm jou het leukste lijkt. Voor kids zijn er de trainers, perfect om het eerste watersport avontuur te beleven. Sofa’s zijn multi functioneel, gebruik hem om te chillen of om hard te gaan. Ze zijn erg stabiel en geven een veilig gevoel op het water. Ontdek jouw ultieme funtube hier onder in de catalogus.

F
S

Jobe

Waterski's

Waterski’s zijn er in drie categorieën: slalom-ski’s, combo-ski’s en trainer-ski’s. Jobe biedt pakket-deals aan waarmee jij direct alle benodigdheden bezit om het waterskiën snel onder de knie te krijgen.

Slalom-ski’s worden verkocht als enkele ski met twee bindingen achter elkaar, het is de ideale ski voor wie snel wil draaien of slalommen. Combo-ski’s worden per paar verkocht, ze zijn goed voor gezinnen en allround skiën. Trainer-ski’s zijn voor kinderen of beginners. Dankzij het brede profiel heb je een gemakkelijke start.

S
B

Jobe

Wakeboards

Wakeboarden kan op twee manieren, achter een boot of in een waterpark. Door de brede collectie is het soms moeilijk om het juiste board te kiezen. Let dan ook op de volgende dingen.

Als je alleen achter een boot gaat wakeboarden, kies dan een board met een foam kern die sterk en stijf is. Zowel achter een boot als in een park? Dan kies je voor een hybride kern, dat is een mix van hout en foam. Degene die alleen in het park te vinden is, kiest voor een houten kern. 

B
A

Boot

Accessoires

Fenders, touwen, pikhaak, anker, brandblusser, koelkast, tafel, en ga zo maar door. Er zijn eindeloze accessoires om je vaart comfortabeler en veiliger te maken.

Er komt nogal wat kijken bij een vaart. Op zoek naar advies over hoe u het maximale uit uw boot haalt? Kom gerust langs bij ons in de showroom om u op de juiste manier te laten adviseren over de verschillende accessoires en opties welke er mogelijk zijn op de verschillende type boten. Weet u al welke accessoires u zoekt? Laat het ons weten, en wij zorgen ervoor.

A

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Interesse?

BOWT

© 2023. Alle rechten voorbehouden

Bedankt voor uw interesse! Wanneer kunnen we u het beste bereiken?

Bedankt voor uw interesse! Wanneer kunnen we u het beste bereiken?

Bedankt voor uw interesse! Wanneer schikt het u?

Ook op avonden en in het weekend bent u van harte welkom. Nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen, zullen wij deze naar u bevestigen.